21 Ocak 2010 Perşembe

Joao Alves De Assis Silva





Arapların Manchaster City'e yaptığı ilk büyük transfer, raket sol ayak, disiplinsizlik abidesi, Ronaldinho'dan sonra en çirkin Brezlilyalı olan Joao Alves De Assis Silva nam-ı değer "JO" Lincoln 2 mi olur yoksa harikalarmı yaratır görücez...Olay şu ki 2 sene önce Wagner Love'ın ekürisiyken gelse çok mutlu olurdum. Hayırlı Olsun Camiamıza yinede.

4 yorum:

  1. "nam-ı diğer"

    hayırlı olsun bu arada...

    YanıtlaSil
  2. küçük TDK lar =)

    nesi hayırlı olucak onu da anlamadım Avrupa Kupası maçlarında oynatamıyoruz zaten. Herhalde Nonda yı da sallayıp bir tane daha alıcaklar anlamadım ki saçma sapan bir transfer gibi duruyor şimdilik.

    YanıtlaSil
  3. gökhan ünal daha iyi bundan =)

    gökhan - guiza - semih => average top speed rate=57

    gerçi dün rüyamda guiza yine gol atıyodu.. hep rüyamda atar benim.. tüm fenerlilerden daha çok görmüşümdür onun gollerini. bu yüzden hep kanım kaynar kendisine =)

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe şovenistliği yapma G.Ü. bundan daha iyi değil sende farkındasın olmadığının. =)




    "Rüyada Maç görmek

    Futbol maçında seyirci olduğunu görmek tek başına iş başarma iradesinin bulunmamasına, boş ve anlamsız heyecanlara; Maçta bizzat oynadığını görmek bir iş için emek ve gayret sarfetmeye, gol attığını görmek başarı ve rakibe galip gelmeye delalet eder.Rüyada özellikle futbol maçı seyretmek, vaktinizi boşa harcamakta olduğunuzun işareti sayılır. Rüyada maç izlemek, zamanınızı boşa geçirdiğinizi işaret eder. Ani değişiklik ve yabancı bir çevreden duyulacak ilginç haberdir.Rüyada özellikle futbol maçi seyretmek, vaktinizi bosa harcamakta oldugunuzun isareti sayilir."

    YanıtlaSil