24 Ocak 2010 Pazar

Ice Ice Baby




GALATASARAY-Gaziantep


Özlediğimiz takımımıza bembeyaz karın içinde kamuflaj formamız olan "beyaz" la kavuştuk sonunda. Hafta içindeki Kewell'ın sakatlık haberini 2 bomba transferle atlatmaya çalışsak da gözlerimiz 19'u aradı. İleride siyah-beyaz dolaşan Shabani Nonda'nın yerinde.

Bu havada çok da fazla söylenecek birşey yok, takım gösterebileceği en iyi performansı göstermedi belki ama mücadelemiz takdire şayandı böyle hava koşullarında. Rakip, 34'te 10 kişi kalınca maç daha erken kopar dedim herhalde ama beklediğim gibi olmadı Nonda'ya şükürler olsun. Bir penaltıdan yararlanamayan sayısız fırsatlar harcayan devamlı top ezen dünyanın en yavaş "siyahi" oyuncusu kendi ipini de çekmiş oldu böylece. Ufak bir eleştiri Reijkaard için haddim değil de yine de sahanın en iyi oyuncusunu sadece Nonda'yı tamamen kaybetmemek adına oyundan çıkarmak pek doğru gelmedi bana. Elano'nun Galatasaray kariyerindeki en iyi maçıydı Gaziantep maçı, istekliydi,hırslıydı kaleyi deniyordu çıkarken ki tepkisi de herşeyi anlattı sanırım.


                                         
Bir parantezde Caner Erkin ve Mustafa Sarp için. Bu sene takıma katılan oyuncular içerisin de çok büyük umutlar beslenmeyen "yedek kalır, seneye yolcu" denilen Sarp her maç aynı üst düzey oyununu gösteriyor bugünde 19'un yokluğunda sol kanadı kazanan Caner ile birlikte maçı koparan isimler oldular. Tebrik ederiz.


Edit : Jo ve Neill hakkında da bir kaç bişey söylemeliyim herhalde sonuçta ilk Sami Yen deneyimleriydi. Lucas Neill'de en çok göze batan şey sanırım 20'ye yakın olumlu pas yapması ve böyle bir zeminde hatasız oynaması. Jo içinse endamı kalıbı yerinde ama değerlendirme yapabilmek için daha çok ama çok erken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder