26 Ocak 2010 Salı

Harry Kewell'ı Göndermek





Bugün Galatasaray Yönetimine kimsenin okumayacağını bile bile yolladığım mailin bir kopyası ve şahsi yorumlarımdır.

Selamlar;

Kimsenin okumayacağını bilsem de size bu maili atmak istedim. 21 yıldır her şart altında Galatasaray'ı destekleyen,yenildiğinde kahrolan, sevinçlerinde ortak olan, harçlıklarından arttırıp her fırsatta İstanbul'a maça gitmeye çalışan, her sene GS Store'dan bir ton şey alan, ve en önemlisi hem babası hem amcası Galatasaray Lisesi mezunu olan biri olarak yazıyorum.

3 Yaşından beri liseli büyüklerim bana Galatasaray'lı olmak için ADAM olmayı, VEFALI olmayı, OMUZ OMUZA durabilmeyi gerektirdiğini söylediler ve böyle yetiştirmeye çalıştılar. Dışarıda rakip taraftarların Galatasaray'ın ne kadar vefasız bir camia olduğunu söylemelerinden sıkıldık artık. Fakat bunu değiştirmek için hiç bir şey yapmıyoruz hatta üstüne daha fazla vefasızlık katıyoruz. Harry Kewell'ı yollamak ta bunun bir örneği. Kewell milyonlarca euro döküp sahada sadece dolaşan "BREZİLYALILAR" dan daha VEFALI bir ADAM ve onun bize OMUZUMUZA en çok ihtiyacı olduğunda bunu ona vermiyoruz.

Elinizi vicdanınıza koyun ve kendinizi Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yabancı bir oyuncu olarak hayal edin. HANGİNİZ HAMBURG MAÇINDA STOPER OYNARDI? "Kewell from Galatasaray" dedirtmekle olmuyor, onun gerçekten "GALATASARAY"'dan olduğunu ona göstermemiz gerekiyor. Eğer gerçekten medyanın yazdığı çizdiği gibi bir şey varsa gerçek bir Galatasaray taraftarı olarak diyorum ki..."YAPMAYIN"!

Saygılarımla
Metehan İğneci





Daha öncede yazdım neden bu Avustralyalıyı bu kadar çok seviyoruz diye.Tekrar geçmeyeceğim üstünden hiçbirinin ama Galatasaray taraftarı 19'dan şampiyonluklar getirmesini,her maç goller atmasını beklemiyor. Biz onun duruşunu,ADAMLIGINI, forması için herşeyini ortaya koyuşunu, yedek klubesinde surat asmamasını, genç futbolcularla paslaşmasını devre aralarında, hırsını,yeniden doğuşunu sevdik... Sadece Galatasaray için, Sami Yen için değil, Türk futbolu için bir şanstır Kewell ve sanırım kıymetini bilemeyeceğiz yine...Rakip takım taraftarı Türk Futbolu ve oynadığı klupten gidince söylemediğini bırakmayan adamları dergisinin kapağına taşıyorsa, stadın ortasında omuzlarda dolaştırıyorsa eğer Türkiye'nin en büyük taraftarına gerekirse Florya'nın önünde sabahlamak yakışır...

Hani bazen anlar vardır gidenin arkasından hiçbir şey yapamazsanız sadece gülümsersiniz ya iyiliğini isteyip, istemiyoruz Kewell'da öyle olsun. Bakmayalım arkasından iyi dileklerle...3 yıl daha söyleyelim Daddy Cool'u varsın bir sene şampiyonluk gelmesin, varsın Athletico Madrid'i geçemeyelim.. Ama VEFALI olalım ADAM olalım OMUZ OMUZA duralım...Unutmadan Kewell Galatasaray'a gelirken belki bir daha Leeds şehrine girememeyi bile göze aldı. 2 ay beklemeyi göze alamıyorsak yazıklar olsun alayımıza...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder