8 Kasım 2010 Pazartesi

Trabzon-GALATASARAY










Evet bu sene bir kez daha yenildik. İşte zaten olayın bütünü de bu. Yenilmeye alışmış olmak. Yahu üstünüzde ki forma Galatasaray forması ya. Yönettiğiniz takım Galatasaray. Hatta bazen kendime ve babama da hatırlatmak durumunda olduğum gibi tuttuğumuz takım Galatasaray.


Futbolcu 11'e konmadan önce hatta takımın kapısından girmeden önce bir dizi psikolojik teste girmeli bence artık.Üstlerinde ki formalar için çoluğunun çocuğunun parasını bağırmaya harcayan adamlar var bu ülkede.Bu kadar çok bireysel hatadan, konsantrasyon eksikliğinden sonra ben bunu savunuyorum arkadaş. Yani insan 100 kere yapmaz aynı hatayı ya. Yıllardır aman Servet, döndürme Servet, Ah Servet e kusura bakma da bir siktir git Servet. Kimsenin üstündeki forma için arma için bağıran milyonlarca taraftarın seyir zevkiyle, kazanma içgüdüsüyle bu kadar oynamaya hakkı yok. En basit stoper bilgisidir rakip santrafor senden daha hızlıysa o topu taça atacaksın güzel kardeşim. Fatih Terim'le, Rijkaard'la, Feldkamp'la, Yanal'la kim bilir adını hatırlamadığım kaç adamla çalıştın. Bir tanesi de mi söylemedi be adam!


Ya bu mevzu şu da değil Servet topu alınca aslan servet kaptırınca tu kaka servet. Değil yani. Shevchenko'dan beri bu adam böyle. Karşılamadılar adam futbol dünyasından silindi daha ne olsun. neyse olayın açıklaması şudur : Sen kalkıp Rijkaard'ın arkasından eh işte yok önce futbolcuya antrenörü güvenecek dersen bre adam o kenarda oturan 15 günde sizden takım yaratmaya çalışan en azından mücadele ruhu aşılayan Hagi'yle Tugay'ın suçu ne? Şimdi de çıkıp konuşsan ya işte bütün izleyenlerden özür dilerim 1milyonuncu kez güveninizi boşa çıkardım diye. Adam ona rağmen çıkıp senin arkanda duruyor. Helal olsun Hagi. 


E şimdi geriye kalan 13 adam çok mu iyiydi diyecekseniz değil tabi. Yani o yüzden sinirden pekte bir şey söylemek istemiyorum. Başarılar gelir geçer yavaş yavaş gerçek oluyor bu sezon...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder